Připravujeme pro Vás znovuotevření poradny. Chcete-li se zapojit do odpovědí a zviditelnit se, kontaktujte nás zde.

Odpovědi v poradně budou označeny profilem a kontaktem na odpovídajícího. Na profilu bude přehledně uvedeno zaměření, specializace, pozitivní reference z poradny, kontaktní údaje atd. Profil bude možné upravovat a později z něj bude možné vytvořit profesní web.

Bude jen na Vás do kolika odpovědí v poradně se zapojíte. Vytvoření profilu Vás k ničemu nezavazuje. Hledáme primárne specialisty v oborech: Nutriční specialista, Fitness trenér, Lékař, Psycholog, Psychiatr, Kosmetička.

Smutná nálada

Co na stesk a smutnou náladu ... ?

Odpovědi na otázku

Hlavně to neřešit jídlem nebo pitím, z toho pak vznikají problémy další. Pokud má člověk s kým, tak je dobré si popovídat. Do sportu se člověku většinou nechce a ani nemá cenu se nutit, výkony by pravděpodobně stejně za nic nestály.
Ořechy, oříšky a semínka...
mě pomůže vletět do bot bez přemýšlení a ven, kamkoli rychlou chůzí. pak veselá hudba a rychle něco dělat. je to o hormonu štěstí. sportovec na to netrpí, jen my vyznáváme gaučink..kdyby vyletět s košem, se psem kolem domu, ale rychle, ať se krev pohne, rychle vařit, vstát ze sedačky, prostě zrychlit každý pohyb. nepodcenit hrozí pak depky
udělejte si něják radost kupte si něco na sebe,nebo si udělejte výlet,zajděte na večeři do restaurace apod.
obklopte se přáteli, rodinou a zkuste se smát, i pokud vám do smíchu moc není
Nezůstávat sám, určitě jít ven,sejít se s lidmi, povídat si a přijdete na jiné myšlenky.
nejlepší procházka,přijít mezi znám´lidi,zabavit se nějakým koníčkem,hudba
na to je nej sex :-) bylinky jsou k ničemu :-) pokud není s kým, neva :-)
Na smutnou náladu jsou třeba endorfiny, i když se člověku nechce, tak je dobré si zasportovat či se jen projít. Určitě nesedět doma, kouřit a pojídat vše možné. A třeba udělat někomu radost či si sobě koupit něco hezkého.
Když mám špatnou náladu, jdu si zacvičit, nebo se zachumlám doma do deky, pustím si pěknou hudbu, nebo film, který mě vždycky pobaví a nálada je pryč. Občas i zapálená svíčka pomůže.
pozri si nejaký dobrý film a budeš mať lepšiu naladu,alebo chod sa niekde zabaviť do mesta
Doporučuji pustit si oblíbenou hudbu nebo dělat to co je pro vás přijemný . Jít na procházku nebo na posezeni s přáteli .
Nejlepší je pustit si skvělou komedii. Člověku se v téhle náladě vůbec nechce nic veselého pouštět, ale pokud se překonáš a začneš se dívat, určitě se zamsěješ a smutek bude pryč...
Zajít za známými nebo se nějakým způsobem zaměstnat doma.
Zajít do společnosti mezi lidi to vždy zabere a člověk nemyslí na nic zlého. Tedy záleží jestli se dotyčný dokáže bavit i přesto že má smutnou náladu
relax, klid, týdenní dovolená s partou přátel
Odporúčam nepodceňovať a okamžite riešiť. Zveriť sa so svojim problémom niekomu blízkemu so žiadosťou o pomoc. Ak toto nepomôže - vyhľadať odbornú pomoc - častokrát je smútok či až depresia dôsledkom "iba" nedostatku nejakých vitamínov a minerálnych látok. Ale určite sa netreba zatvárať doma a rozmýšľať nad svojim smútkom medzi štyrmi stenami.
Chce to jít mezi lidi se pobavit.
banán, čokoládu, zachumlat do teploučké deky nebo si jít zacvičit. I procházka v přírodě nabije energií
Tak určitě se sejít s příteli, jít si zasportovat...
Pustit si svoji oblíbenou komedii
skleničku vychlazeného vína a partu dobrých přátel
Přečíst si dobrou knihu, podívat se na oblíbený film, zajít do kina , projít se parkem, navštívit přátele, nebo jim jen tak zavolat.
Na to je nejlepší nějaká muzika a klidně si na ni pořádně zatancovat
dobri priatelia, pustite si muziku a rozveselte sa . urcite vam zlepsi naladu muzika.. ci prechadzka na cerstvom vzduchu...
Nějakou dobrou zábavu.
pupečník s medem, mě vždycky postaví na nohy
Doporučuji pustit si oblíbenou hudbu, relaxovat a případně zapálit svíčky. :-)
Zajít nekam na navštevu,pokec.
Špatná nálada a deprese potká asi každého z nás.Chce to práci,rodinu,dobrý čaj z bylinek,něco dobrého na zub.
Mně pomáhá sport, uklízení a nakupování.
rodina :-)) tam je vždy veselo
nejlépe procházka a hodně světla..jít mezi lidi,nebo si najít něco co vás zaměstná.nenechte to hlavně sklouznout do deprese
Čaje z třezalky, meduňky, projít se lesem pomáhá na zahnání truchlivé nálady ..